WELKOM

Fietsen is de meest beoefende sport in Nederland, er zijn zelfs meer fietsen in ons land dan mensen. Helemaal logisch natuurlijk, want fietsen is heerlijk. Of het nu met een stadsfiets, elektrische fiets, mountainbike of racefiets is. Daarom besloten we bij Bike Centre Holland van deze passie ons werk te maken. Op een professionele en kundige, maar ook een laagdrempelige en huiselijke manier. Met onze jarenlange ervaring in de mobiliteitsbranche vinden we voor iedere klant zijn of haar ideale fiets!

ONZE MISSIE

Wij zijn enorm trots op de fantastische merken waarmee we onze showroom in de afgelopen jaren gevuld hebben, zoals Phatfour, Sur-Ron, Watt, Seg-Way, Ruff Cycles en Knaap. Onze technische kennis van de producten vult onze passie mooi aan en geeft ons de mogelijkheid om ook onze service aan te bieden voor de reparatie en onderhoud van allerlei soorten fietsen, waaronder ook E-bikes. Als je op zoek bent naar een unieke fiets die speciaal voor jou gemaakt is, ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Bike Centre Holland zetten wij onze creativiteit graag in om aan de wensen van onze klanten te voldoen, bijvoorbeeld met het samenstellen van custom fietsen.

KOM LANGS

Ben je op zoek naar de fiets van je dromen? Loop dan eens binnen in onze gezellige showroom in Apeldoorn. Wij helpen je graag met je zoektocht naar de perfecte fiets door advies te geven, of eventueel een op maat gemaakte fiets met je te bespreken. In overleg is er veel mogelijk. Twijfel je nog welke fiets jouw trouwe, stalen ros gaat worden? Geen probleem, je kunt bij ons altijd een proefrit maken met de fietsen die je op het oog hebt, zodat je zeker weet dat je de juiste klik hebt. Deze fiets of e-bike kan immers jouw maatje voor het leven worden!