Watt fietsen

De fietsen van Watt
Watt is een Nederlands merk die elektrische fietsen maakt met een klassiek Hollands design. Voor relatief weinig geld krijg je een fiets met een onderscheidend design en elektrische ondersteuning die goed volstaat. De elektrische fietsen van Watt zijn echte stadsfietsen, voor langere tourritten zijn ze over het algemeen niet geschikt.

Betaalbaar design 
De e-bike is booming momenteel. Steeds meer elektrische fietsen onderscheiden zich van de massa en het ontwerp speelt daarbij vaak een belangrijke rol. Zo zie je steeds meer strakke e-bikes met een minimalistisch, strak design en smartphonebediening, in plaats van knoppen en een display op het stuur. Maar over het algemeen zijn deze fietsen hartstikke duur. Watt daarentegen introduceert een e-bike met een vanafprijs van €1199. De fiets heeft wat minimalistische kenmerken, maar vooral een vintage look. Onder meer door het gebogen stuur en een zadel en handgrepen met een bruine leer-look. Doordat de accu’s zijn verwerkt in het frame zijn de elektrische fietsen van Watt nauwelijks te onderscheiden van een non-elektrische stadsfiets.

Watt bij Bike Centre Holland
Naast de lieve prijsjes van de Watt fietsen zijn wij helemaal weg van de lekkere vintage designs van Watt. Wij zijn dan ook trots dat wij ons als enige in Apeldoorn en omgeving Watt dealer mogen noemen. Wij hebben de winkel dan uiteraard ook helemaal vol staan met alle modellen die Watt maakt. Ben jij nieuwsgierig? Kom gerust langs om ze te checken en uit te proberen.

Klik hier voor de huidige voorraad Watt Fietsen.