Nog niet helemaal zeker van je keuze? Plan een proefrit in!

We kunnen ons voorstellen dat je van een belangrijke aankoop als die van een E-bike of elektrische scooter wel 100% zeker wil zijn. Daarom bieden wij al onze klanten de mogelijkheid om een of meerdere proefritten te maken met onze fietsen of scooters. Iedere fiets en scooter is immers uniek, zo weet je tenminste zeker dat jij jouw ideale vervoermiddel mee naar huis neemt!

Onze merken elektrische fietsen en scooters

Bij Bike Centre Holland vind je alleen gevestigde en professionele merken E-bikes en E-scooters van de hoogste kwaliteit. Onze showroom is onder andere gevuld met fietsen van: Knaap, Watt, Segway, Phatfour en Sur-ron, die je nergens anders zult vinden in Apeldoorn en omgeving. Wil je vrijblijvend een keer komen kijken? Loop dan gerust eens binnen in onze gezellige showroom. Woon je wat verder weg maar wil je toch graag een fiets bij ons kopen? Geen probleem! Wij leveren onze fietsen namelijk door heel Nederland.

Waarom een elektrische fiets of scooter?

Het overstappen op een elektrische fiets of scooter heeft nu al veel voordelen, maar dat worden er alleen maar meer. Vanaf 2025 mogen er waarschijnlijk geen scooters op benzine meer op de weg rijden. Als je dan al een E-scooter rijdt heb je daar helemaal geen last van. Ze zijn uiteraard een stuk milieuvriendelijker en duurzamer dan scooters op benzine, maar ook een stuk goedkoper. Een elektrische fiets is een mooi alternatief wanneer je een fiets gebruikt om op je werk of op school te komen. Je bent veel sneller op de plek van bestemming en kunt daardoor ook langere afstanden met de fiets afleggen dan je normaal zou doen.

Toch nog twijfels over de aanschaf van een elektrische fiets of scooter? Kom dan eens vrijblijvend een proefrit maken bij onze showroom in Apeldoorn. We weten zeker dat het je twijfels weg zal nemen!

 

Plan hier je proefrit!

Kies een dienst*
Naam*
E-mail*
Telefoon*
Waar wil je een proefrit mee maken?*