Phatfour

Phatfour is een jong en snelgroeiend bedrijf. De oprichters hebben een gezamenlijke passie voor voertuigen, vakmanschap en design. Het begon in een Amsterdamse garage. Drie vrienden met een passie voor voertuigen en het design ervan bedenken een ontwerp voor een super vette elektrische fiets. Het resultaat: de fatbikes van Phatfour, stoere e-bikes met een skaileren zadel en dikke banden. Uniek aan Phatfour zijn alle  accessoires waarmee je een Phatfour helemaal naar je smaak kunt aanpassen. 

DE PRODUCTIE VAN PHATFOUR
Phatfour fietsen worden in Nederland gebouwd uit hoogwaardig staal dat is bewerkt met de modernste buigmachines en gelast door Nederlandse vakmannen. Met de Bafang 250Watt achterwielmotor ben je als eerste weg bij het stoplicht en met zijn 470Wh of 630Wh accu kun je kilometers ver rondscheuren.

DE NIEUWSTE MODELLEN
De nieuwste modellen FLB+ en FLS+ hebben een geveerde hydraulisch gedempte voorvork, kantelbaar stuur en een compleet vernieuwd elektronisch systeem waardoor de Phatfour 4 keer sneller optrekt, strakker accelereert en stabiel op topsnelheid blijft.

Uniek voor de e-bikes van Phatfour: ze kunnen helemaal aangepast worden aan de smaak en de behoeftes van de gebruiker, met accessoires zoals een voor- of achterrek, kinderzitje, slotenbak, een telefoonhouder en zelfs een houder voor je surfboard. Je hoeft dus niet met een logge bakfiets de straat op om je gear/kids/boodschappenfietsend te vervoeren.

PHATFOUR BIJ BIKE CENTRE HOLLAND
Met trots zijn wij de enige Phatfour dealer van Apeldoorn en omgeving. Wij hebben alle modellen en kleuren in onze winkel staan. Je bent van harte welkom voor een proefrit om zelf de geweldige fietsen van Phatfour te ervaren. Natuurlijk kan je je droomfiets ook gewoon online bij ons bestellen, deze wordt dan netjes de volgende werkdag bij je thuis door ons geleverd!

Phatfour leasen 
Het is ook mogelijk om een Phatfour te leasen doormiddel van een financial lease contract. Zowel prive als zakelijk is het mogelijk om een Phatfour te leasen. Je kan vrijblijvend een lease-aanvraag opvragen door HIER te klikken. 

Klik hier voor de huidige voorraad van Phatfour!