Financial lease

Net als voor een auto, kun je ook een financial-leasecontract afsluiten voor een e-bike of e-scooter. Zowel zakelijk als privé.  Je rijdt dan op een nieuwe fiets of scooter, die aan al jouw wensen voldoet. Daar betaal je dan maandelijks een vast bedrag voor die hoort bij de door jou gekozen leasevorm. Droomde je altijd al van een dikke stadsfiets of een gloednieuwe e-scooter die jou overal naartoe brengt? Dat is nu mogelijk zonder je spaarvarken meteen kapot te hoeven slaan door een fiets te leasen met de beste prijs én de beste voorwaarden. 

VOOR BEDRIJVEN
Bij financial lease bent u economisch eigenaar van de e-bike of e-scooter. Dit wil zeggen dat de fietsen op de balans komen te staan en u in aanmerking komt voor investeringsaftrek. Na afloop van het leasecontract wordt u tevens juridisch eigenaar van de fietsen en kunt u ermee doen wat u wilt. Bij deze vorm van leasen zorgt u zelf voor de verzekering en het onderhoud/reparatie van de fietsen. Uiteraard is het gewoon mogelijk om een los servicecontract af te sluiten bij deze financieringsvorm.

VOOR PARTICULIEREN
Bij financial leasen koop je de e-bike of e-scooter. Je betaalt de fiets alleen niet in één keer maar in termijnen aan de leasemaatschappij. Daardoor ben je zelf eigenaar van de fiets. Bij deze constructie ligt de verantwoordelijkheid van bijvoorbeeld verzekeren en onderhouden bij jou. In tegenstelling tot operational lease is de e-bike of e-scooter na het aflopen van het financial lease-contract dan ook gewoon van jou!

VRIJBLIJVEND VOORSTEL ONTVANGEN?
Vul onderstaand formulier in. Daarna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op en ontvang je jouw op maat gemaakte lease voorstel. Houd bij de totaalprijs rekening met eventuele opties of accessoires die je wenst te laten monteren door ons.