Knaap Bikes

De wereld van elektrische fietsen is enorm in ontwikkeling. In 2019 werden er meer elektrische fietsen verkocht dan traditionele fietsen. In al dat elektrische fietsgeweld is er nu een merk opgestaan die alle voordelen weet te combineren tot een waanzinnig model!

Best of both worlds
De nieuwe e-bike heeft niet alleen een erg stoere uitstraling, de KNAAP houdt rekening met alle wensen van de nieuwe generatie E-bikers. Hij ondersteunt tot 25 km/h, waardoor je zonder helm gewoon op het fietspad kan blijven rijden.Natuurlijk heb je dan ook geen kentekenplaten nodig, geen WA-verzekering en is het niet nodig om tot je zestiende te wachten. Maar het allergrootste gevoel van vrijheid krijg je misschien wel door de enorme actieradius tot 140 kilometer.

Oh ja
Laten we ook nog maar even noemen dat het natuurlijk veel beter is voor het milieu. De KNAAP geeft geen uitstoot en is daarmee een schone manier om grote afstanden af te leggen! Verder vinden wij de KNAAP met zij stoere looks vooral gewoon rock & roll!

Knaap bij Bike Centre Holland
Met trots zijn wij de enige Knaap dealer in Apeldoorn en omgeving. Knaap is een jong Nederlands merk met een grote ambitie. De fietsen zijn standaard rijk uitgerust met leuke features en er zijn verschillende accessoires te verkrijgen zoals een achterdrager of voordrager waar jij bijvoorbeeld een kratje, tasje of hondenmandje op kunt monteren. Op moment van schrijven bied Knaap één model aan welke in twee verschillende kleuren te verkrijgen is. Uiteraard hebben wij beide kleuren ruim op voorraad in onze winkel en ben je van harte welkom voor een proefrit!

Phatfour leasen 
Het is ook mogelijk om een Phatfour te leasen doormiddel van een financial lease contract. Zowel prive als zakelijk is het mogelijk om een Phatfour te leasen. Je kan vrijblijvend een lease-aanvraag opvragen door HIER te klikken. 

Klik hier voor de actuele voorraad Knaap fietsen!