(Elektrische) mountainbikes van Husqvarna & R-Raymon bij Bike Centre Holland in Apeldoorn

Welkom bij Bike Centre Holland, wij zijn dealer van onder andere Husqvarna Bicycles & R-Raymon Bicycles. Afgelopen week hebben wij weer een levering van nieuwe elektrische mountainbikes mogen ontvangen, deze staan inmiddels al rijklaar in onze winkel in Apeldoorn. Dus ben jij opzoek naar een nieuwe dikke elektrische mountainbike van Husqvarna of R Raymon kom dan langs in onze showroom in Apeldoorn!

Husqvarna
Husqvarna is in 1689 in Zweden opgericht als maker van onder andere landbouwmachines. Veel later (1903) bouwde Husqvarna haar eerste motorfiets. Dit is waar vele het merk vandaag de dag ook van zullen kennen. Husqvarna is namelijk een bekende naam in de motorcross en enduro-sport. Maar nu wil Husqvarna ook naam gaan maken in de wereld van (elektrische) mountainbikes en tourfietsen. Ze gaat dit doen onder de naam Husqvarna Bicycles wat valt onder de Pierer Mobility groep, hetzelfde moederbedrijf dat Husqvarna-motorfietsenKTMGasGas en R-Raymon bezit. Kortom Husqvarna is een krachtig bedrijf met veel ervaring en kennis om kwalitatief hoogwaardige fietsen te kunnen bouwen.

R-Raymon bicycles
Het Duitse merk valt net als Husqvarna-Bicyclesonder de Pierer Mobility groep, hetzelfde moederbedrijf dat Husqvarna-motorfietsenKTM en GasGas bezit. Kortom R-Raymon is een krachtig bedrijf met veel ervaring en kennis om kwalitatief hoogwaardige fietsen te kunnen bouwen. Wij gaan ons in Apeldoorn met name richten op de elektrische mountainbikes van R-Raymon.


Showoom walkthrough
Om een indruk te krijgen van ons aanbod hebben wij hieronder een video waarin we even langs een aantal elektrische mountainbikes lopen. Voor vragen over beschikbaarheid van specifieke modellen kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. 

Video afspelen