Custom
De merken die wij voeren zijn al niet van het type ‘alledaags’. Maar soms wil je tóch net even wat anders. Voor ons is een fiets namelijk meer dan alleen een vervoersmiddel om van A naar B te komen. Het is een een verlengstuk van wie jij bent, waar je smaak en interesses liggen. Iets waar je trots op mag zijn! Daarom is het zo leuk om een fiets helemaal eigen te maken. Je kan zoveel creativiteit kwijt in een fiets, de mogelijkheden zijn eindeloos en we helpen je hier graag mee.

Kleuren
Baby-blauw, goud, oud roze? Ga je voor een matte, zijdeglans of hooglans coating? Alles is mogelijk. Wij kunnen jouw fiets namelijk in elke kleur die je maar wenst spuiten. Inmiddels hebben wij al veel fietsen in kleur naar wens gespoten maar óók voor ons blijft het elke keer weer een leuk proces om de fiets na het spuiten weer op te mogen bouwen en alle kleuren en onderdelen samen te zien komen.

Zadels
Een zadel is een van de belangrijkste aspecten als het gaat om comfort. Maar als het gaat om uitstraling dan leent een bijpassend zadel zich ook bijzonder goed om dit te customizen. Een zadel afgestemd op de rest van de fiets kan het totaalplaatje namelijk maken of breken. Een beetje zoals de juiste sneakers onder je outfit. Er zijn zo veel mogelijkheden op het gebied van stof, leder, kleur stiksel of de manier van stikken dat je hier soms een gezonde dosis keuzestress bij komt kijken. Maar wij helpen je graag!

Stickers
Een eenvoudige manier om je fiets eigen te maken is door deze de bestickeren. Denk hierbij aan je eigen naam, de naam van je huisdier of die van je favoriete biermerk? Een fiets van ons leent zich ook uitermate als nuttig promotiemiddel. Heb jij een eigen winkel of merk dan is het leuk om de fiets te voorzien van je eigen logo of tekst die aansluit bij het bedrijf.

Parts & Accessoires
In de fietsenwereld zijn er zo ontzettend veel onderdelen en accessoires te verkrijgen, in zo veel verschillende kleuren, soorten maten en smaken. Daarom is het leuk en vaak eenvoudig om doormiddel van nieuwe onderdelen jouw fiets te upgraden en deze nog meer eigen te maken. Met een simpel en vaak goedkope upgrade kan je bijvoorbeeld denken aan handvatten, trappers of stuur in kleur naar keuze. Natuurlijk gaat het veel verder dan dit, maar de lijst is simpelweg te lang om op te noemen.

Breng samen met ons je idee tot leven
Heb jij ergens iets gezien of gedroomd? Wij kunnen je vast helpen. Neem gerust contact met ons op zodat we samen jouw idee werkelijkheid kunnen maken.