Sur Ron Ultra Bee

De nieuwe Sur Ron Ultra Bee

Afgelopen week hebben wij de Sur Ron Ultra Bee alvast mogen testen. En wij zijn ontzettend enthousiast, waar wij de Storm Bee iets aan de zware kant vinden en de Light Bee op sommige vlakken iets ‘te licht’ is de Ultra Bee een gouden middenweg. De Ultra Bee is net iets volwassener dan de Light Bee, hij weegt dan ook een kilo of dertig meer maar daarvoor krijg je ook ruim het dubbele aan vermogen ten opzichte van de Sur Ron Light Bee.

Levertijd en prijs

Inmiddels is bekend dat de Sur Ron Ultra Bee leverbaar zal zijn vanaf aanstaande Mei. Uiteraard is ook de Ultra Bee leverbaar mét kenteken. Omdat deze meer vermogen heeft dan de Light Bee zal deze met L3E kenteken komen. Mede omdat het om een elektrisch voertuig gaat hoeft er geen bpm betaald te worden. Dit resulteert in een leuke consumenten adviesprijs van €7499,- Dit is geheel rijklaar, inclusief 21%BTW én het kenteken. 

Sur Ron Ultra Bee kopen & testen

Natuurlijk doen wij ons best om zoveel mogelijk Sur Ron Ultra Bee’s in de winkel te krijgen in Mei echter zijn de leveringen in Nederland maar beperkt en worden deze verdeeld onder alle dealers. Heb jij alle reviews en video’s al gezien en ben je al overtuigd? Dan heb je de kans om een pre-order te plaatsen zodat jij zeker als een van de eerste in Nederland met de Sur Ron Ultra Bee kunt spelen. Maar natuurlijk snappen wij ook heel goed dat je deze eerst wilt komen testen, en dat kan. Uiteraard zullen wij in Mei tenminste een demo beschikbaar hebben, je bent dan van harte welkom om deze nieuwe Ultra Bee te komen testen!

PRE-ORDER

Om echt als een van de eerste in Nederland te rijden met de Sur Ron Ultra Bee is het vanaf nu mogelijk om een pre-order te plaatsen. Deze €250,- euro wordt als aanbetaling beschouwd en wordt in mindering gebracht op de uiteindelijke verkoopprijs. De Ultra Bee zal naar verwachting in Mei 2023 worden uitgeleverd. De totale prijs betreft €7499,- tenminste een demo beschikbaar hebben, je bent dan van harte welkom om deze nieuwe Ultra Bee te komen testen!

Specificaties

Basis

Motor TypeBorstelloze elektromotor
Piekvermogen12.5 kW
Piek koppel440 Nm 
Topsnelheid90 km/h (56 mph)
Actieradius140 km @ 40 km/h
Accu74V/55Ah Lithium Ion
Laadtijd4 uur (0-100%)

Rijden

RijmodussenSport, Daily, Eco & Achterruit (!)
VeiligheidSurron Traction Control System (SRTC), Surron Energy Regenerative System (SERS)
AchterruitButton-activated

CHASSIS

FrameAluminium 
SwingarmAluminium 
Voorvering37 mm upside down poten met 240mm travel en volledig instelbaar
Vering achterVerstelbare monoshock, met 240mm travel
Voorwiel19″ spaakvelg met 80/100-19 banden
Achterwiel19″ spaakvelg met 90/90-19 banden
Voorrem240 mm hydraulische schijfrem
Rear Brake240 mm hydraulische schijfrem
Gewicht85 kg 
Max. belading100 kg
Afmetingen(2,010 x 880 x 1,178 mm)
Bodemvrijdheid318 mm 
Wielbasis1,380 mm 
Zadelhoogte910 mm 

Overig

USB ConnectionUSB-2.1A uitgang
DisplayLCD Digitaal dashboard
VerlichtingRondom LED
Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Gerelateerde blogs

Sur Ron Ultra Bee

Sur Ron Ultra Bee

De nieuwe Sur Ron Ultra Bee Afgelopen week hebben wij de Sur Ron Ultra Bee alvast mogen testen. En wij zijn ontzettend enthousiast, waar wij