Trybike loopfiets 2in1 (twee & driewielers)

Trybike loopfietsen zijn geschikt voor kinderen van 1 tot 6 jaar. Heel eenvoudig om te bouwen van drie- naar tweewieler voor langdurig plezier! . De kinderfietsen zijn ontwikkeld en ontworpen in Nederland door Co&Co

Trybike kenmerkt zich door een robuust design gecombineerd met duurzaamheid. Deze duurzaamheid komt zowel terug in de productie – waarbij Trybike bewust de beste en milieuvriendelijkste materialen selecteert – als in gebruik: alle Trybikes zijn af te stellen op de lengte en behendigeid van kinderen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Hierdoor hebben kleine kinderen ondanks hun snelle groei lang plezier van hun loopfiets. Wanneer kinderen de loopfiets eenmaal echt ontgroeit zijn, kan de fiets zo doorgegeven worden aan broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes of buurkinderen. Zo eindigt het fietsplezier niet bij de huidige eigenaar.

Trybike maakt verschillende modellen loopfietsen: de nostalgische Trybike Steel in de uitvoeringen tweewieler en 2-in-1 driewieler en de houten Trybike Wood als innovatieve 4-in-1 kinderfiets.

Wanneer kinderen 2 à 3 jaar zijn, kan de Trybike in de tweede stand, de tweewieler. Met slechts 2 inbussleutels bouw je de lage driewieler eenvoudig om naar een lage tweewieler. Haal de wielen los en vervang de lange achteras door een korte as met 1 wiel. Hiermee begint de volgende fase van het leren fietsen, het vinden van je evenwicht. In het begin gaat het nog wat onwennig en missen kinderen de stabiliteit van het derde wiel. Na wat oefenen en met wat vallen en opstaan hebben ze het vaak door en duurt het niet lang voordat ze de straat door racen. Met de unieke voetensteun leren kinderen later nog beter balanceren en wordt het fietsen met trappers een makkie.


Ben jij heel nieuwsgierig maar wil je ze toch een keer in het echt zien en misschien zelf een proefritje maken? Geen probleem binnen onze openingstijden ben je altijd van harte welkom in Apeldoorn. In onze winkel hebben wij de Trybike altijd ruim op voorraad. 

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Gerelateerde blogs

Sur Ron Ultra Bee

Sur Ron Ultra Bee

De nieuwe Sur Ron Ultra Bee Afgelopen week hebben wij de Sur Ron Ultra Bee alvast mogen testen. En wij zijn ontzettend enthousiast, waar wij