De Brekr Model B; Nu te koop bij ons in Apeldoorn

Elektrische scooters saai? Dat is echt verleden tijd én zeker met de Brekr Model B, een hele dikke elektrische brommer van Nederlandse bodem. En met trots mogen wij ons nu Brekr dealer noemen, want deze elektrische brommer uit de achterhoek is vanaf nu te koop bij ons in Apeldoorn!

Brekr

Brekr is een relatief jong bedrijf. Het in de achterhoek gevestigde bedrijf is in 2018 begonnen en inmiddels groeit het Brekr-team met een enorme vaart en werken vele specialisten, deskundigen, enthousiastelingen en leveranciers aan de vervolmaking van Brekr. In een wereld waar de meeste producten tegenwoordig in het buitenland worden geproduceerd is het Brekr gelukt om een elektrische brommer in ons eigen Nederland te produceren. Wij staan er echt van te kijken hoe het Brekr is gelukt om in een relatief korte tijd zo’n hoogwaardig product op de markt te brengen. 

Brekr model B ; De elektrische brommer

Het Design
Hoe neem je de historie van motoren en brommers mee naar een nieuw en krachtig design? Wat verandert er als er geen benzine maar elektriciteit door de aderen van de machine stroomt? De nieuwe werkelijkheid hebben we versmolten met al het moois van weleer. Het resultaat is een beeldschoon en eerlijk ontwerp waarbij we de toekomst omarmen.

Groot bereik
De Brekr Model B heeft ruimte voor twee uitneembare accu’s. Een accu heeft een capaciteit van 2,0 kWh waarmee je 45 tot 70 km rijdt. Of 90 tot 140 km met twee accu’s. Door zijn unieke aluminium frame is de Brekr tien tot dertig kilogram lichter dan een gemiddelde scooter, zo wordt je actieradius groter.

Connected met GPS
Via de Brekr-app blijf je verbonden met je Brekr. De Brekr Model B is voorzien van een GPS-module. De app geeft inzicht over gereden ritten, je locatie en verdachte omstandigheden.

Nieuwsgierig? Check onze video over de Brekr Model B!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Gerelateerde blogs

Sur Ron Ultra Bee

Sur Ron Ultra Bee

De nieuwe Sur Ron Ultra Bee Afgelopen week hebben wij de Sur Ron Ultra Bee alvast mogen testen. En wij zijn ontzettend enthousiast, waar wij