Dirtjumpers, Wheeliebikes & BMX in Apeldoorn

DIRTJUMPER & BMX

Met de gloednieuwe pumptrack in Apeldoorn kunnen wij bij Bike Centre Holland natuurlijk niet achterblijven. Bij ons kan je namelijk ook terecht voor een dikke bmx, dirtjumper, pumptrack fiets en wheeliebike! Wij delen deze passie en fietsen zelf ook al jaren bmx en daarom kunnen wij jou hierin ook goed adviseren.

BMX

Hieronder een overzicht van de bmx merken die wij kunnen leveren:

Haro 
Wethepeople 
Verde 
Sunday 

DIRTJUMPERS

Met de opkomst van pumptracks in Nederland zijn ook dirtjumpers in opkomst. Criminal is een Nederlands merk, de fietsen worden zelfs in Nederland met de hand gebouwd. Daarom zijn wij trots dealer van dit merk, dus ben je op zoek naar écht een dikke fiets dan zit je hier goed.

Onderhoud & reparatie

ook voor het onderhoud en reparatie aan jouw BMX kan je bij ons terecht. Wij kunnen namelijk voor vrijwel alle merken vervangende onderdelen leveren. Wil je weten of we óók jouw bmx kunnen fixen? Neem gerust contact met ons op!

CONTACT

Heb je vragen? Een van onze collega’s helpen je graag verder. Uiteraard zijn wij bereikbaar per WhatsApp, telefoon, mail of via onze socials. 

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Gerelateerde blogs

Elektrische scooter kopen apeldoorn

Elektrische scooter kopen in Apeldoorn?

Welkom bij Bike Centre Holland, dé specialist van Apeldoorn en omstreken als het gaat om elektrische scooters. In onze showroom in Apeldoorn hebben wij elektrische scooters staan van onder andere Seg-Way, Super Soco, Yadea, Sur-Ron, Talaria en Piaggio. Wij hebben deze elektrische scooters áltijd op voorraad en wij hebben ook altijd diverse demo modellen staan welke je vrijblijvend mag komen testen. Daarnaast voeren wij ook onderhoud uit aan alle elektrische scooters. Ben je nieuwsgierig, je bent van harte welkom! Wij willen je graag (vrijblijvend) adviseren!

elektrische scooter apeldoorn

Nog meer elektrische scooters bij Bike Centre Holland in Apeldoorn!

Na lang wachten is het dan zover! De talaria Sting is in Nederland en te koop bij Bike Centre Holland in Apeldoorn! Wij zijn namelijk officieel dealer geworden van het merk en kunnen niet wachten om jullie deze te introduceren. Eind deze week komen ze binnen en wij verwachten ze vanaf volgende week te kunnen leveren mét kenteken..

Talaria Sting
De Talaria STING elektrische crossmotor is geboren om alle rijders geavanceerde prestaties te bieden. Het beschikt over een CAD-ontworpen lichtgewicht frameontwerp, een krachtige elektromotor die direct koppel levert, overgebracht via een intelligente tandwielaandrijving terwijl hij extreem stil werkt. De compacte, uitgebalanceerde structuur is zeer gemakkelijk te manoeuvreren en vereist minimaal onderhoud. Al deze eigenschappen maken de STING tot een ideale offroad-motor voor meer mensen dan ooit om te genieten van de passie en spanning van offroad-avonturen.