Dirtjumpers, Wheeliebikes & BMX in Apeldoorn

DIRTJUMPER & BMX

Met de gloednieuwe pumptrack in Apeldoorn kunnen wij bij Bike Centre Holland natuurlijk niet achterblijven. Bij ons kan je namelijk ook terecht voor een dikke bmx, dirtjumper, pumptrack fiets en wheeliebike! Wij delen deze passie en fietsen zelf ook al jaren bmx en daarom kunnen wij jou hierin ook goed adviseren.

BMX

Hieronder een overzicht van de bmx merken die wij kunnen leveren:

Haro 
Wethepeople 
Verde 
Sunday 

DIRTJUMPERS

Met de opkomst van pumptracks in Nederland zijn ook dirtjumpers in opkomst. Criminal is een Nederlands merk, de fietsen worden zelfs in Nederland met de hand gebouwd. Daarom zijn wij trots dealer van dit merk, dus ben je op zoek naar écht een dikke fiets dan zit je hier goed.

Onderhoud & reparatie

ook voor het onderhoud en reparatie aan jouw BMX kan je bij ons terecht. Wij kunnen namelijk voor vrijwel alle merken vervangende onderdelen leveren. Wil je weten of we óók jouw bmx kunnen fixen? Neem gerust contact met ons op!

CONTACT

Heb je vragen? Een van onze collega’s helpen je graag verder. Uiteraard zijn wij bereikbaar per WhatsApp, telefoon, mail of via onze socials. 

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Gerelateerde blogs

Sur Ron Ultra Bee

Sur Ron Ultra Bee

De nieuwe Sur Ron Ultra Bee Afgelopen week hebben wij de Sur Ron Ultra Bee alvast mogen testen. En wij zijn ontzettend enthousiast, waar wij