Elektrische scooter kopen in Apeldoorn?

Welkom bij Bike Centre Holland, dé specialist van Apeldoorn en omstreken als het gaat om elektrische scooters. In onze showroom in Apeldoorn hebben wij elektrische scooters staan van onder andere Seg-Way, Super Soco, Yadea, Sur-Ron, Talaria en Piaggio. Wij hebben deze elektrische scooters áltijd op voorraad en wij hebben ook altijd diverse demo modellen staan welke je vrijblijvend mag komen testen. Daarnaast voeren wij ook onderhoud uit aan alle elektrische scooters. Ben je nieuwsgierig, je bent van harte welkom! Wij willen je graag (vrijblijvend) adviseren!

Goedkoper, schoner & stiller

Wil je milieubewuster, goedkoper of stiller scooter rijden? Bij Bike Centre Holland hebben we een breed assortiment aan elektrische scooters. Dankzij de huidige accu-technologie en draagbare (verwisselbare) accu’s is de actieradius zeer hoog, dit betekent dat je met met een elektrische scooter tegenwoordig al tot 140 kilometer kan rijden. De prijzen zijn onder andere afhankelijk van het type accu, motor en eventuele “gadgets”. De verschillen komen wij graag toelichten bij ons in de winkel.

Voordelen van een elektrische scooter

Schoner
Tot voor kort was de scooter een smeerpijp op wielen. De elektrische scooter brengt daar verandering in. Rijden op elektriciteit betekent geen fijnstof, koolmonoxide en kankerverwekkende, stinkende stoffen uit je uitlaat. Door te rijden met een elektrische scooter, draag je bij aan een schonere planeet.

Goedkoper
Rijden op elektriciteit is een stuk goedkoper dan benzine of diesel. Wij hebben het voor je je uitgerekend: Afhankelijk van hoe leeg je accu is, ben je voor het laden 40 tot 80 eurocent per keer kwijt. Dat is zo’n tien keer goedkoper dan bij een normale scooter. De aanschaf van een elektrische scooter is ook te overzien, wij verkopen ze al vanaf €1699,-

Stiller, veel stiller
E-scooters zijn muisstil. Zit je samen op de elektrische scooter? Dan kun je gewoon met elkaar praten. Over het kabaal van de brandstofmotor schreeuwen is verleden tijd. Helemaal fijn: op een e-scooter mag je wél onder het spoor door rijden bij het station in Apeldoorn (dat mag niet op een brandstofscooter vanwege geluidsoverlast). 

Nauwelijks onderhoudkosten
Olie verversen, de bougie vervangen en het luchtfilter schoonmaken: met het onderhoud van een traditionele scooter ben je wel even zoet. Eigenaren van elektrische scooters zijn veel minder tijd en geld kwijt aan onderhoud. Een elektromotor heeft bijna geen bewegende delen, waardoor de kans op slijtage kleiner is. Over het algemeen heb je alleen onderhoud aan de banden en remmen. Maar ook de remmen slijten veel minder omdat de scooter grotendeels afremt op de motor. Scheelt weer in de portemonnee dus!

Overal toegestaan
Elektrische scooters voldoen aan de milieueisen en zijn daarom overal toegestaan, ook in ‘milieuzones’. In deze zones ben je alleen welkom met een voertuig dat weinig luchtvervuiling oplevert. Met een e-scooter zit dat gelukkig wel snor.

 

Moderne Technologie
De elektrische scooters van Bike Centre Holland zijn veel scooters bijvoorbeeld standaard uitgerust met de nieuwste snufjes. Op alle Seg-Way scooters zit bijvoorbeeld GPS. Als je je scooter verbindt met je smartphone, kun je altijd zien waar je scooter is. Ook zit er standaard cruise control en een alarmsysteem op.

Proefritje maken of kijken wat jouw oude scooter je oplevert als je ‘m inruilt? Bike Centre Holland vind je aan de Steenbokstraat 9, 7324 AZ Apeldoorn. Wij helpen je graag verder!

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Gerelateerde blogs

Sur Ron Ultra Bee

Sur Ron Ultra Bee

De nieuwe Sur Ron Ultra Bee Afgelopen week hebben wij de Sur Ron Ultra Bee alvast mogen testen. En wij zijn ontzettend enthousiast, waar wij