Nog meer elektrische scooters bij Bike Centre Holland in Apeldoorn!

Wij hadden natuurlijk al de elektrische scooters van Seg-Way in onze showroom in Apeldoorn staan. Maar gezien extreme vraag naar elektrische scooters willen wij ons aanbod gaan uitbreiden, en dat is gelukt. Wij zijn vanaf nu namelijk ook erkend dealer van Super Soco, Yadea, AGM en Talaria! De eerste modellen staan volgende week al bij ons in de winkel.

SUPER SOCO
Het merk Super Soco valt onder Vmoto Soco Limited. Dit is een wereldwijde productie- en distributiegroep in elektrische scooters. Het bedrijf is gespecialiseerd in elektrische tweewielers van hoogwaardige kwaliteit. De Super Soco’s worden geproduceerd in een eigen ultramoderne fabriek van 30.000 m2 in Nanjing, China. In deze fabriek worden jaarlijks circa 300.000 elektrische voertuigen geproduceerd. Vmoto Soco combineert efficiënte, Chinese productiecapaciteiten met Europees design en biedt kwalitatieve elektrische voertuigen aan internationale markten.

YADEA
Yadea is het nieuwe merk in ons gamma. Met Yadea willen wij onze positie in het elektrische segment verder verstevigen. 
Yadea begrijpt dat je alleen groot kan worden als je merkbekendheid hebt in combinatie met een hoge kwaliteit. Honda is hun grote voorbeeld. Yadea is ambitieus en wil hun marktaandeel in de sterk groeiende elektrische markt verder uitbreiden en verstevigen. Een ambitie die past bij de ambitie van Bike Centre Holland. Zo’n mogelijkheid om in te stappen komt niet vaak voorbij, dit kun je niet kiezen dit overkomt ons.  De belangrijkste punten voor ons zijn:

⫸ Yadea is na Honda de 2e grootste producent van gemotoriseerde tweewielers ter wereld (15 miljoen in 2021)

⫸ Yadea is marktleider in China met 30% marktaandeel

⫸ Om de 1 na grootste te blijven zal men zich ook buiten China moeten ontwikkelen Dus sprong richting Europa door zich te onderscheiden op: * Hoge kwaliteit door productie aantallen (in 5 fabrieken) * Grote aankoop power. * Meerdere R&D teams * Een volwaardige modellenrange.


AGM ( GOCCIA)

De AGM Goccia heeft alles wat je van een elektrische scooter mag verwachten. Een uniek design, duurzame componenten en perfecte rijeigenschappen. De AGM Goccia modellen zijn voorzien van een krachtige motor en hebben ruim voldoende vermogen voor een vlotte rit.Door het compacte formaat, het lage gewicht en de 14 inch banden zijn de scooters zeer wendbaar. Het mooiste; dat alles voor een aantrekkelijke prijs vanaf
€ 1.699,-

 

TALARIA (STING)
Na lang wachten is het dan zover! De talaria Sting is in Nederland en te koop bij Bike Centre Holland in Apeldoorn! Wij zijn namelijk officieel dealer geworden van het merk en kunnen niet wachten om jullie deze te introduceren. Eind deze week komen ze binnen en wij verwachten ze vanaf volgende week te kunnen leveren mét kenteken..

De Talaria STING elektrische crossmotor is geboren om alle rijders geavanceerde prestaties te bieden. Het beschikt over een CAD-ontworpen lichtgewicht frameontwerp, een krachtige elektromotor die direct koppel levert, overgebracht via een intelligente tandwielaandrijving terwijl hij extreem stil werkt. De compacte, uitgebalanceerde structuur is zeer gemakkelijk te manoeuvreren en vereist minimaal onderhoud. Al deze eigenschappen maken de STING tot een ideale offroad-motor voor meer mensen dan ooit om te genieten van de passie en spanning van offroad-avonturen.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Gerelateerde blogs

Sur Ron Ultra Bee

Sur Ron Ultra Bee

De nieuwe Sur Ron Ultra Bee Afgelopen week hebben wij de Sur Ron Ultra Bee alvast mogen testen. En wij zijn ontzettend enthousiast, waar wij