De Talaria Sting in Nederland!

Na lang wachten is het dan zover! De talaria Sting is in Nederland en te koop bij Bike Centre Holland in Apeldoorn! Wij zijn namelijk officieel dealer geworden van het merk en kunnen niet wachten om jullie deze te introduceren. Eind deze week komen ze binnen en wij verwachten ze vanaf volgende week te kunnen leveren mét kenteken..

Talaria Sting
De Talaria STING elektrische crossmotor is geboren om alle rijders geavanceerde prestaties te bieden. Het beschikt over een CAD-ontworpen lichtgewicht frameontwerp, een krachtige elektromotor die direct koppel levert, overgebracht via een intelligente tandwielaandrijving terwijl hij extreem stil werkt. De compacte, uitgebalanceerde structuur is zeer gemakkelijk te manoeuvreren en vereist minimaal onderhoud. Al deze eigenschappen maken de STING tot een ideale offroad-motor voor meer mensen dan ooit om te genieten van de passie en spanning van offroad-avonturen.

Accu
de STING wordt aangedreven door een indrukwekkende 60V 38Ah lithium-ion power pack, die 2280 wattuur is en gemakkelijk kan worden verwisseld. De power packs kunnen binnen enkele seconden worden verwisseld met een ander volledig opgeladen power pack voor een onbeperkt bereik. Met LG 21700 lithium-ionbatterijcellen van elektrische autokwaliteit, ultramodern geprogrammeerd BMS en geoptimaliseerde interne structuur, is dit batterijpakket ingeschakeld om ervoor te zorgen dat de motor u veilig, hoogwaardig overal off-road heen brengt.

Dashboard
Het dashboard is voorzien van een OLED-display met hoog contrast, dit biedt rijders een duidelijk gegevensdisplay met een laag stroomverbruik. Met CAN-communicatie is het dashboard beschikbaar voor gegevensoverdracht met het BMS van het batterijpakket en de motorcontroller. Het displaymenu biedt een scala aan informatie, waaronder top/gemiddelde snelheid, actieradius, batterijgegevens, rijmodus, foutcodes, regenniveau en meer. Het dashboard is ook verstelbaar om verschillende instellingen mogelijk te maken voor verschillende wielmaat, tandwielgrootte, motorregeneratieniveaus en verandering tussen KM/H en MPH om de compatibiliteit van de motor te verbeteren.

Controller
Met de hoogwaardige appropriative hardware, uitstekende lay-out en ingenieuze programmering, is de controller in staat om een buitengewoon vermogen te hebben voor tijdelijke stroomstootweerstand, ultrasterke anti-interferentie, zeer nauwkeurige EABS-spanning en ontlaadstroomcontrole, foutinspectie, hoge en bescherming tegen lage temperaturen, anti-runaway en slimme energieregeneratie. Dit garandeert de rijder een krachtige, opwindende en veilige rijervaring met een respectabel bereik.

Aandrijflijn
Het aangepaste combinatie-aandrijflijnontwerp is gewoon perfect voor de lichtgewicht elektrische MX-fiets. De zeer efficiënte, borstelloze, synchrone middenmotor met permanente magneet, met magneetmateriaal van topklasse en geavanceerde verwerking, is beschikbaar tot een piekkoppel van 34 N.m en tot een piekkoppel van 284 N.m naar het achterwiel. Met prachtig vervaardigde, zeer nauwkeurige tandwielen loopt de versnellingsbak nog stiller en is hij veel duurzamer dan alle riemaandrijfsystemen.

 

Specificaties

Voertuig algemeen
Chassis:                                  6061 t4 & t6 aluminium
Afwerking:                             geanodiseerd 
Verlichting:                            Led
Voorvork:                               RST/DNM
Vering achter:                        Fastace / DNM
Wielgrootte:                           19″
Band:                                      70/100/19 & 80/100/19
Topsnelheid:                          45km/u & 70km/u onbegrensd 
Maximaal bereik:                   70km @ 40km/u
Netto gewicht:                        63kg (inclusief accu)
Afmetingen:                           1850x770x1075mm
Zithoogte:                               870mm
Wielbasis:                              1225mm
Stuurbreedte:                          760mm
Bodemvrijheid:                      280mm

Motor
Type :                                     LPMSM
Plaatsing:                                Mid drive
Gewicht:                                 7kg
Diameter:                               180mm
Efficiëntie :                            92%
Koeling:                                Luchtgekoeld

Controller
Type:                                      FOC
Gewicht:                                 2KG
Afmeting:                               248x128x50mm
Efficiëntie:                             92%

Powerrrrr
Nominale spanning:               60V
Nominale kracht:                   3000w
Piekvermogen:                       6000w
Nominaal koppel:                   5,7NM
Piek koppel:                           34NM
Koppel achterwiel:                 284nm (44t) & 309nm (48t)

Overbrenging
Verhouding:                           8,35 (44t) & 9,18(48t)
transmissie:                            versnellingsbak

Accu
Spanning:                               60v 38,4AH
Grootte:                                  170x140x380mm
Gewicht:                                 12,85kg
Cellen:                                    LG 21700 cellen (5000 MAH/cel)

Net zo nieuwsgierig als ons? Wij verwachten de eerste deze week binnen te krijgen. Je bent van harte welkom voor een bezichtiging en proefrit! Wij verwachten de eerste in week 36 van 2022 uit te gaan leveren.. 

Bestellen kan HIER

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Gerelateerde blogs

Sur Ron Ultra Bee

Sur Ron Ultra Bee

De nieuwe Sur Ron Ultra Bee Afgelopen week hebben wij de Sur Ron Ultra Bee alvast mogen testen. En wij zijn ontzettend enthousiast, waar wij