Surron Storm Bee bij Bike Centre Holland in Apeldoorn!

Wij zijn bij Bike Centre Holland natuurlijk al dealer van Sur-Ron maar na lang wachten staat de  Sur-Ron Storm Bee dan ook eindelijk bij ons in de showroom! Voor degene niet nét dat beetje meer willen heeft Sur-Ron namelijk de Stormbee op de markt gebracht. De Stormbee is mét kenteken te krijgen en is dus óók in Nederland straat-legaal. Daarnaast hoeft er géén BPM én geen wegenbelasting te worden betaald omdat deze volledig elektrisch is..

De specificaties

Max snelheid                   110km/h
Power                               24PK – 185nm (30sec Turbo 30pk – 204nm)
Batterij                             96V – 48AH Lithium (SONY VT-6)
Gewicht                            134KG
Actieradius                      +/- 60 tot 100 km
Modus                              Eco & Sport
Regeneratie                     Ja
Vering                               Verstelbare upside-down vork (290mm), instelbare mono-luchtabsorber
Display                              LCD
Lengte                               2075mm
Breedte                             805mm
Hoogte                              1240mm
Wielbasis                          1430mm
Zadelhoogte                     950mm

Nieuwsgierig? De Stormbee staat vanaf nu bij ons in de showroom in Apeldoorn. Je bent van harte welkom voor een bezichtiging en proefrit! Gewoon bestellen en door ons thuis laten bezorgen kan natuurlijk ook. Bestellen kan via HIER.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Gerelateerde blogs

Elektrische scooter kopen apeldoorn

Elektrische scooter kopen in Apeldoorn?

Welkom bij Bike Centre Holland, dé specialist van Apeldoorn en omstreken als het gaat om elektrische scooters. In onze showroom in Apeldoorn hebben wij elektrische scooters staan van onder andere Seg-Way, Super Soco, Yadea, Sur-Ron, Talaria en Piaggio. Wij hebben deze elektrische scooters áltijd op voorraad en wij hebben ook altijd diverse demo modellen staan welke je vrijblijvend mag komen testen. Daarnaast voeren wij ook onderhoud uit aan alle elektrische scooters. Ben je nieuwsgierig, je bent van harte welkom! Wij willen je graag (vrijblijvend) adviseren!

elektrische scooter apeldoorn

Nog meer elektrische scooters bij Bike Centre Holland in Apeldoorn!

Na lang wachten is het dan zover! De talaria Sting is in Nederland en te koop bij Bike Centre Holland in Apeldoorn! Wij zijn namelijk officieel dealer geworden van het merk en kunnen niet wachten om jullie deze te introduceren. Eind deze week komen ze binnen en wij verwachten ze vanaf volgende week te kunnen leveren mét kenteken..

Talaria Sting
De Talaria STING elektrische crossmotor is geboren om alle rijders geavanceerde prestaties te bieden. Het beschikt over een CAD-ontworpen lichtgewicht frameontwerp, een krachtige elektromotor die direct koppel levert, overgebracht via een intelligente tandwielaandrijving terwijl hij extreem stil werkt. De compacte, uitgebalanceerde structuur is zeer gemakkelijk te manoeuvreren en vereist minimaal onderhoud. Al deze eigenschappen maken de STING tot een ideale offroad-motor voor meer mensen dan ooit om te genieten van de passie en spanning van offroad-avonturen.