AGM GT250 Fatbike bij Bike Centre Holland in Apeldoorn

We hebben bij Bike Centre Holland ons assortiment weer kunnen uitbreiden. Wij zijn namelijk dealer geworden van AGM. Vanaf nu staat de AGM GT250 fatbike ook bij ons in de showroom. Nieuwsgierig? Kom langs voor een proefrit! 

AGM
AGM is opgericht in 2004 en is uitgegroeid tot één van de grootste scootermerken in Nederland en België. AGM bike is het label waaronder AGM haar elektrische fietsen assortiment heeft ondergebracht.

Voor jong en oud
De fatbike heeft trapondersteuning tot 25km/h. Een (bromfiets) rijbewijs is niet nodig en een minimum leeftijd is er niet. De AGM GT250 is er voor jong en oud!

Actieradius van 80km
De fatbike is standaard voorzien van een uitneembare LG Lithium-ion 48V 12.8Ah accu (614Wh). Hiermee is een actieradius van ruim 80km op economy mode te behalen, dit is dus ruim voldoende voor dagelijks gebruik.

Led verlichting
Zowel voor als achter is de fatbike voorzien van LED verlichting. De LED verlichting is efficiënt in stroomverbruik en geeft optimaal zicht.


 

 


Digitaal Display
Het handige digitale display van de fatbike geeft alle belangrijke informatie overzichtelijk weer. Onder andere de huidige snelheid, gereden afstand en het batterijniveau zijn in één oogopslag te zien. Het digitale display is zo ontworpen dat deze zeer laag in energieverbruik is.

 

 


Voetsteunen
De fatbike is standaard voorzien van passagier steps. Hiermee kan je dus onbezorgd toeren met z’n tweeën.

 

 

 

USB lader
De fatbike is standaard voorzien van een USB lader, zo kan je overal je telefoon opladen!

 

 

 


Shimano 7-speed versnellingen
De fatbike is voorzien van Shimano 7 speed versnellingen. Hiermee kan je  probleemloos soepel schakelen.

 

 

 

Uitneembare accu
De fatbike is voorzien van een uitneembare LG Lithium-ion 48V 12.8Ah accu met 614Wh. Hiermee heeft de AGM GT250 een actieradius op Economy mode van 80km en op Full power 60km.

 

 

Trapondersteuning
De fatbike is voorzien van een 250 watt achterwielmotor. De motor heeft 5 verschillende trapondersteuningsstanden, deze zijn eenvoudig in te stellen via de besturingsknoppen op het stuur.

 

 

  

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Gerelateerde blogs

Sur Ron Ultra Bee

Sur Ron Ultra Bee

De nieuwe Sur Ron Ultra Bee Afgelopen week hebben wij de Sur Ron Ultra Bee alvast mogen testen. En wij zijn ontzettend enthousiast, waar wij