Bird Bike bij Bike Centre Holland in Apeldoorn!

Leuk Nieuws! Wij zijn namelijk ook dealer geworden van het innovatieve merk Bird Bike. De eerste fietsen zullen deze week nog in onze showroom in Apeldoorn staan. Bird komt met twee fietsen eentjemet een A-Frame (herenmodel) en eentje met een V-frame (Damesmodel). Beide zijn elektrisch en voorzien van een uitneembare accu. Het herenmodel is vanaf volgende week leverbaar in drie verschillende kleuren, het damesmodel komt later (Mei 2022). 

BIRD BIKE
Bird was het eerste en blijft het grootste bedrijf voor het delen van elektrische voertuigen dat zich toelegt op het brengen van betaalbare, milieuvriendelijke transportoplossingen naar gemeenschappen overal ter wereld. Sinds 2019 heeft Bird deze kennis gebruikt om toonaangevende voertuigen voor de consumentenmarkt te ontwikkelen, die nu in meer dan 40 landen over de hele wereld worden verkocht.

PRESTATIES
De Bird Bike elektrische fiets is gebouwd om met precisie, stijl en prestaties te bewegen en is perfect voor zowel woon-werkverkeer, als langere ritten tijdens de vrije tijd. Ontworpen om de opwinding van de rit vast te leggen en met de beste veiligheidsvoorzieningen in zijn klasse, waaronder geïntegreerde LED-verlichting, Tektro-schijfremmen voor en achter en een dashboard met achtergrondverlichting op het stuur. Biedt zowel V Frame doorstap) en A-Frame (overstap) ontwerpen met in totaal vier kleuren.

BELANGRIJKSTE SPECS
Vermogen: 250 W Bafang® -motor op achternaaf
Bereik: 60 km-100 km (eco)
Accu: 346 Wh/ 36 Volt uitneembare accu
Prijs: €1999,- inclusief 21% BTW & RIJKLAAR!

• Max. elektrische hulpsnelheid van 25 km/u
• Veiligheidsgecertificeer
d, inclusief IP65+ waterbestendigheid
• Gemakkelijk te lezen LCD-scherm
• Kenda® Kwick K bescherming + banden (lekbestendig)
• Shimano® Tourney 7 S
peed & RapidFire Plus-versnellingen
• Geïntegreerde LED-verlichting voor 180° zichtbaarheid
• Volledig verstelbare zithoogte
• Verwijderbare lithiumbatterij
• Tektro®-schijfremmen voor en achter
• Bluetooth met Bird
 App-connectiviteit

A FRAME
Afmetingen (L x W x H): 183,5 cm x 68 cm x 103,5 cm
Wielen: 28″ (700C)
Gewicht: 22,7 kg
Lengte fietser: 173 cm – 190 cm
Gewicht fietser: Max 120 kg
Kleuren: Zwart, Grijs, Blauw

V FRAME
Afmetingen (L x W x H): 179 cm x 68 cm x 98,5 cm
Wielen: 26″
Gewicht: 22,7 kgLengte fietser: 152 cm – 178 cm
Gewicht fietser Max: 120 kg
Kleuren: Wit, Grijs

Het A-Frame is direct leverbaar, het V-frame is in Mei (2022) leverbaar. Heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en binnen onze openingstijden bent u van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn voor een bezichtiging en proefrit! 

Graag tot ziens bij Bike Centre Holland!

KLIK HIER VOOR HET HUIDIGE AANBOD/VOORRAAD

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Gerelateerde blogs

Sur Ron Ultra Bee

Sur Ron Ultra Bee

De nieuwe Sur Ron Ultra Bee Afgelopen week hebben wij de Sur Ron Ultra Bee alvast mogen testen. En wij zijn ontzettend enthousiast, waar wij