Surron LightBee 2022

Surron Light Bee 2022 kopen? 
De nieuwe Surron LightBee 2022 modellen (met kenteken) hebben wij inmiddels op voorraad. Een aantal kleuren zijn uit het aanbod gehaald, vanaf nu is de Surron LightBee alleen nog leverbaar in het zwart, zilver en blauw. Wij doen onze uiterste best om altijd voorraad te behouden maar door de enorme vraag wil het wel eens voorkomen dat wij een bepaalde kleur tijdelijk niet meer op voorraad hebben. Wij verkopen de zwarte Sur-Ron’s het meeste, deze hebben wij dan ook altijd op voorraad. 

Sur-Ron Testen
Wij zijn bij Bike Centre Holland geopend van maandag tot en met zaterdag. Binnen onze openingstijden ben je altijd van harte welkom voor een bezichtiging en proefrit. We hebben altijd verschillende demo’s staan die u kunt proberen.

Sur-Ron’s ophalen óf thuis leveren
Je bent van harte welkom in onze winkel om een Sur-Ron te kopen en direct mee te nemen maar tevens leveren we onze Sur-Ron’s ook door heel Nederland. Doorgaans wordt een Sur-Ron de volgende werkdag nog bij u thuis door ons geleverd als je deze voor 15:00 besteld

VIDEOS!
Benieuwd wat je allemaal kan met een Sur-Ron? Dan hebben we hieronder een aantal video’s met onze Sur-Ron’s voor je. Veel kijk plezier en neem gerust contact met ons op als je vragen hebt óf nog leuker, kom langs en test ze zelf uit! 

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Gerelateerde blogs

Sur Ron Ultra Bee

Sur Ron Ultra Bee

De nieuwe Sur Ron Ultra Bee Afgelopen week hebben wij de Sur Ron Ultra Bee alvast mogen testen. En wij zijn ontzettend enthousiast, waar wij