Bike Centre Holland dé fietsenmaker van Apeldoorn | reparatie & onderhoud

Onderhoud & Reparatie van (elektrische ) fietsen & scooters

Bij Bike Centre Holland nemen wij ook het onderhoud en de reparatie van (elektrische) fietsen en scooters voor onze rekening. Wij kennen iedere fiets die wij verkopen van binnen en van buiten. Zo kunnen wij iedere klant die een fiets of scooter bij ons koopt voorzien van het nodige onderhoud en eventuele reparaties. Zo’n belangrijk vervoermiddel wil je natuurlijk op tijd laten onderhouden bij een betrouwbare partij.

Onderhoudswerkzaamheden

Wij verzorgen alle mogelijke onderhoudswerkzaamheden aan fietsen en scooters. E-bikes vergen over het algemeen meer onderhoud dan reguliere fietsen. Het onderhoud vindt iedere keer plaats na een bepaald aantal kilometers die je met de fiets hebt afgelegd. Denk bij de onderhoudswerkzaamheden voor een elektrische fiets bijvoorbeeld aan het onderhouden van de banden, alle boutjes en schroeven controleren, onderhoud aan de accu, het controleren en eventueel vervangen van de verlichting en het controleren van de remblokjes.

Een elektrische scooter heeft 90% minder onderhoud nodig dan een scooter met een benzinemotor. Toch zijn er een aantal onderhoudswerkzaamheden die regelmatig uitgevoerd moeten worden zoals bijvoorbeeld het controleren van de elektrische onderdelen, de bandenspanning, de remfunctie, de werking van de accu en de veiligheidsschroeven. Veel van deze dingen kun je zelf doen, maar ze zijn erg tijdrovend. Het nakijken van de accu en de elektrische onderdelen kun je het beste door een specialist laten doen, omdat eventuele problemen zo op tijd herkend worden.

Reparatie van E-bikes en E-scooters

Heb je schade aan jouw elektrische fiets of scooter, bijvoorbeeld door een ongeluk of vandalisme? Laat hem dan repareren bij Bike Centre Holland. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van E-bikes en E-scooters. Wat het probleem ook is, wij kunnen het voor je oplossen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervangen van de accu, het repareren of vervangen van elektrische onderdelen of het uitdeuken of repareren van blikschade. Voor iedere reparatie kun je bij ons terecht!

Alle merken
Bij ons zijn alle merken welkom, dus niet alleen de merken die wij zelf verkopen. Of het nou gaat om een Phatfour, Knaap, Gazelle, Koga, Sparta of Batavus iedereen is welkom én jouw fiets ook 😉

Afspraak maken
Je kan gemakkelijk een afspraak inplannen via onze website maar je mag ons natuurlijk ook gewoon bellen, appen of mailen. 

Tel: 0613194211
WhatsApp: 0613194211
Mail: info@bikecentreholland.nl

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Gerelateerde blogs

Elektrische scooter kopen apeldoorn

Elektrische scooter kopen in Apeldoorn?

Welkom bij Bike Centre Holland, dé specialist van Apeldoorn en omstreken als het gaat om elektrische scooters. In onze showroom in Apeldoorn hebben wij elektrische scooters staan van onder andere Seg-Way, Super Soco, Yadea, Sur-Ron, Talaria en Piaggio. Wij hebben deze elektrische scooters áltijd op voorraad en wij hebben ook altijd diverse demo modellen staan welke je vrijblijvend mag komen testen. Daarnaast voeren wij ook onderhoud uit aan alle elektrische scooters. Ben je nieuwsgierig, je bent van harte welkom! Wij willen je graag (vrijblijvend) adviseren!

elektrische scooter apeldoorn

Nog meer elektrische scooters bij Bike Centre Holland in Apeldoorn!

Na lang wachten is het dan zover! De talaria Sting is in Nederland en te koop bij Bike Centre Holland in Apeldoorn! Wij zijn namelijk officieel dealer geworden van het merk en kunnen niet wachten om jullie deze te introduceren. Eind deze week komen ze binnen en wij verwachten ze vanaf volgende week te kunnen leveren mét kenteken..

Talaria Sting
De Talaria STING elektrische crossmotor is geboren om alle rijders geavanceerde prestaties te bieden. Het beschikt over een CAD-ontworpen lichtgewicht frameontwerp, een krachtige elektromotor die direct koppel levert, overgebracht via een intelligente tandwielaandrijving terwijl hij extreem stil werkt. De compacte, uitgebalanceerde structuur is zeer gemakkelijk te manoeuvreren en vereist minimaal onderhoud. Al deze eigenschappen maken de STING tot een ideale offroad-motor voor meer mensen dan ooit om te genieten van de passie en spanning van offroad-avonturen.