Limited Edition Phatfour met 1000w motor!

Daar is die dan! De limited edition Phatfour met een 1000w motor. Deze fiets wordt gebouwd in een zéér beperkte oplage, wij hebben er slechts twee op voorraad gekregen. En hij is vanaf nu te bestellen in onze webshop

Deze fiets is voorzien van een unieke kleur met veel fluor details die verklappen dat het hier niet om een ‘normale’ Phatfour gaat. Daarnaast heeft deze een uniek diamond stitch zadel die Phatfour uitsluitend gebruikt voor deze limited edition. Maar het leukste aan deze fiets is natuurlijk de 1000w motor! Door deze 1000w motor trekt deze limited edition Phatfour echt gigantisch hard op! De ondersteuning is standaard begrensd op 25km/u. Houd er wel rekening mee dat een elektrische fiets in Nederland maximaal een 250w motor mag hebben dus officieel mag je met deze beuker niet de openbare weg op.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Gerelateerde blogs

Sur Ron Ultra Bee

Sur Ron Ultra Bee

De nieuwe Sur Ron Ultra Bee Afgelopen week hebben wij de Sur Ron Ultra Bee alvast mogen testen. En wij zijn ontzettend enthousiast, waar wij