Limited Edition Phatfour met 1000w motor!

Daar is die dan! De limited edition Phatfour met een 1000w motor. Deze fiets wordt gebouwd in een zéér beperkte oplage, wij hebben er slechts twee op voorraad gekregen. En hij is vanaf nu te bestellen in onze webshop

Deze fiets is voorzien van een unieke kleur met veel fluor details die verklappen dat het hier niet om een ‘normale’ Phatfour gaat. Daarnaast heeft deze een uniek diamond stitch zadel die Phatfour uitsluitend gebruikt voor deze limited edition. Maar het leukste aan deze fiets is natuurlijk de 1000w motor! Door deze 1000w motor trekt deze limited edition Phatfour echt gigantisch hard op! De ondersteuning is standaard begrensd op 25km/u. Houd er wel rekening mee dat een elektrische fiets in Nederland maximaal een 250w motor mag hebben dus officieel mag je met deze beuker niet de openbare weg op.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Gerelateerde blogs

Surron

Surron LightBee 2022

Surron Light Bee 2022 kopen?  De nieuwe Surron LightBee 2022 modellen (met kenteken) hebben wij inmiddels op voorraad. Een aantal kleuren zijn uit het aanbod