Elektrische mountainbikes van Husqvarna bij Bike Centre Holland!

Wij gaan ons aanbod wederom uitbreiden in de vorm van (elektrische) mountainbikes! Wij zijn namelijk dealer geworden van Husqvarna. Husqvarna heeft een groot aanbod e-bikes in haar assortiment. Fietsen die geschikt zijn voor het alledaagse woon-werkverkeer tot fietsen welke geschikt zijn voor de meest extreme omstandigheden.

Husqvarna
Husqvarna is in 1689 in Zweden opgericht als maker van onder andere landbouwmachines. Veel later (1903) bouwde Husqvarna haar eerste motorfiets. Dit is waar vele het merk vandaag de dag ook van zullen kennen. Husqvarna is namelijk een bekende naam in de motorcross en enduro-sport. Maar nu wil Husqvarna ook naam gaan maken in de wereld van (elektrische) mountainbikes en tourfietsen. Ze gaat dit doen onder de naam Husqvarna Bicycles wat valt onder de Pierer Mobility groep, hetzelfde moederbedrijf dat Husqvarna-motorfietsen, KTM, GasGas en R-Raymon bezit. Kortom Husqvarna is een krachtig bedrijf met veel ervaring en kennis om kwalitatief hoogwaardige fietsen te kunnen bouwen.

Line up
Het aanbod van Husqvarna is gigantisch, het aanbod kan het beste worden opgedeeld in de volgende categorieën.

All mountain

Downhill

Enduro

Hardtail

Trekking

Urban / City

Bike Centre Holland & Husqvarna
Wij van Bike Centre Holland mogen ons nu officieel dealer noemen van Husqvarna, we zijn er al een tijdje mee bezig maar vanaf nu mogen wij het ook naar buiten brengen. En dat vinden we leuk want wij zijn zeer enthousiast over de elektrische fietsen van Husqvarna. Inmiddels hebben wij alle fietsen voor 2022 al besteld en verwachten wij de eerste levering van elektrische mountainbikes zelfs al deze maand (december 2021). Wanneer deze fietsen bij ons in de showroom staan ben jij natuurlijk ook van harte welkom om ze te komen bezichtigen en testen. Wij zullen via onze website en social media laten weten als de eerste fietsen in de winkel staan bij ons in Apeldoorn. Hopelijk tot snel!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Gerelateerde blogs

Sur Ron Ultra Bee

Sur Ron Ultra Bee

De nieuwe Sur Ron Ultra Bee Afgelopen week hebben wij de Sur Ron Ultra Bee alvast mogen testen. En wij zijn ontzettend enthousiast, waar wij