Wij zijn Ruff-Cycles dealer geworden!

Bike Centre Holland is officieel dealer geworden van Ruff-Cycles en hier zijn wij heel erg blij mee want wij zijn zó enthousiast over dit merk. Inmiddels staan de eerste fietsen al te shinen in onze showroom in Apeldoorn!

Ruff-Cycles
Het Duitse merk is opgericht in 2012 door Pero Desnica. Wat Ruff Cycles onder andere uniek maakt is het feit dat deze fietsen in Europa worden gebouwd. De fietsen worden in Regensburg (Duitland) geassembleerd, hier heeft Ruff Cycles ook hun hoofdvestiging zitten. De stalen en aluminum frames worden grotendeels met de hand gemaakt. De oprichter van het merk is overigens al veel langer bezig met fietsen en het aanpassen van fietsen, al ver voordat het merk Ruff Cycles in 2012 is ontstaan. “I got caught with bike fever when I got my first BMX end of the 80ies and since then I somehow just can’t (and don’t want to) let go.
This fire was reignited 2004 when I bought my first lowrider bike and lead me to subsequently start my first bicycle company in the same year.” Aldus oprichter Pero.

Bosch motoren
Een andere reden dat Ruff-Cycles uniek maakt is het feit dat ze de motoren en accu’s van Bosch gebruiken. De middenmotor van Bosch is met afstand het populairste motorsysteem voor elektrische fietsen. Dat is niet zonder reden: de motor is betrouwbaar, biedt een erg soepele ondersteuning en uitstekende rijeigenschappen, en is bovendien erg stil voor een middenmotor.

Drie modellen
Het aanbod van Ruff-Cycles bestaat momenteel uit drie verschillende modellen en heel veel accessoires om jou e-bike helemaal eigen te kunnen maken!

Lil’Buddy
Deze e-bike is een ode aan de gekke minibikes uit de jaren zeventig welke destijds zeer populair waren met name in Amerika mede door de hoge funfactor. “This bike does not judge you” waar je hem ook mee naartoe neemt, in de stad, offroad of mee naar een date. “it’s your best friend, homie and bro – all in one!

 

Ruffian
Een echte cruiser met de style van een motorfiets. Een zeer dynamische fiets met een krachtige aandrijving. Met deze e-bike zijn de straten van jou en weet je zeker dat je aandacht trekt. Een high-performance e-bike voor wie geen compromis wilt sluiten tussen kwaliteit, style en comfort.

 

Biggie
Een stijlvolle en authentieke e-bike voor dagelijks gebruik. Een fiets met de unieke style, een soort mix van traditioneel en modern design. Hij heeft style, is fun maar ook zeer functioneel. Deze is leverbaar met 24 of 26 inch wielen en heeft een hoog-comfort gehalte. Deze dikke e-bike voelt zich het meeste thuis in een urban environment.

Become a fan
Ben jij nou net zo enthousiast als ons? Dan willen wij je graag uitnodigen om langs te komen in onze winkel in Apeldoorn. Deze fietsen moet je namelijk zien, die wil je voelen en je wil met ze op pad. En dat kan uiteraard, kom gewoon vrijblijvend langs, probeer ze uit en laat je overtuigen!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Gerelateerde blogs

Sur Ron Ultra Bee

Sur Ron Ultra Bee

De nieuwe Sur Ron Ultra Bee Afgelopen week hebben wij de Sur Ron Ultra Bee alvast mogen testen. En wij zijn ontzettend enthousiast, waar wij