Ook (elektrische) mountainbikes van R-Raymon in Apeldoorn!

Wij van Bike Centre Holland zijn nu ook dealer geworden van R-Raymon en de eerste elektrische mountainbikes staan inmiddels al in onze showroom in Apeldoorn. R-Raymon heeft een heel breed aanbod aan fietsen zoals mountainbikes, trekking-, tour- en jeugdfietsen. R-Raymon is een Duits merk dat fietsen ontwerpt, ontwikkelt en produceert  voor zowel beginnende als professionele rijders. Of het nu gaat om fietsen voor in de ongerepte natuur of het drukke stadsverkeer met het brede aanbod is er voor ieder wat wils.

R-Raymon bicycles
Het Duitse merk valt net als Husqvarna-Bicycles  onder de Pierer Mobility groep, hetzelfde moederbedrijf dat Husqvarna-motorfietsenKTM en GasGas bezit. Kortom R-Raymon is een krachtig bedrijf met veel ervaring en kennis om kwalitatief hoogwaardige fietsen te kunnen bouwen. Wij gaan ons in Apeldoorn met name richten op de elektrische mountainbikes van R-Raymon.

Meer weten of een elektrische mountainbike testen?

Geen probleem, inmiddels hebben wij diverse elektrische mountainbikes van R-Raymon in Apeldoorn staan. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en laat je adviseren of nóg leuker kom een elektrische mountainbike testen!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Gerelateerde blogs

Sur Ron Ultra Bee

Sur Ron Ultra Bee

De nieuwe Sur Ron Ultra Bee Afgelopen week hebben wij de Sur Ron Ultra Bee alvast mogen testen. En wij zijn ontzettend enthousiast, waar wij