De nieuwe Knaap RTD e-bike is in Apeldoorn geland!

De Knaap ‘AMS’ kennen we al en gaat al een aantal jaren mee. Maar Knaap heeft recent een nieuw e-bike model gelanceerd en deze staat vanaf nu bij ons in de winkel! Het gaat om de knaap ‘RTD’. De RTD komt met vering wat zorgt voor nog meer rijcomfort. Ook heeft deze een nét iets ander design en krijgt deze fiets nog iets meer body door de dikke veer.

Voorvork
In tegenstelling tot de AMS komt de Knaap RTD met een geveerde voorvork.

Geveerd frame
Ook het frame is geveerd, samen met de geveerde voorvork zorgt dit voor een een hoog rij-comfort voor jou en je eventuele passagier.

Led verlichting
Net als de AMS komt ook de RTD met led verlichting voor en achter. De koplamp is zeer sterk. De verlichting is simpel te bedienen met een knop op het stuur.

Aluminium frame
Ook het frame van de Knaap RTD is gemaakt van aluminium waardoor het gewicht van de fiets zeer laag ligt, dit maakt de fiets tevens lekker wendbaar en makkelijk te besturen voor iedereen.

Uitneembare accu
De accu van de Knaap RTD is uitneembaar, zo kun je deze gemakkelijk binnen opladen. Natuurlijk kan je de stekker ook gewoon rechtstreeks in de fiets pluggen als je de mogelijkheid hebt om de fiets in de buurt van een stopcontact te parkeren. Het opladen van een accu duurt ongeveer 4 uur. Met een volle accu kan je tot ongeveer 80km fietsen

20 inch banden
De Knaap RTD komt met 20 inch dikke banden. Dit zorgt niet alleen voor comfort maar hierdoor is deze ook op vele terreinen te rijden. Een zandweg, duin of bospad is hierdoor geen enkel probleem. Zo kom je soms nét even wat verder.

Hydraulische remmen
De hydraulische schijfremmen hebben altijd remkracht in elke situatie. Wel zo veilig met de wetenschap dat je met gemak 25km/u fietst.

Brushless motor
De Knaap RTD is voorzien van een 250w Bafang motor. Een van de meest gebruikte motoren in de e-bike wereld. De motor heeft 5 standen, zodat je in elke situatie de geschikte ondersteuning van de motor kunt vragen.

7-speed versnellingen
Ook de Knaap RTD is voorzien van zeven versnellingen. Het 7-speed systeem is van Shimano, dus ook dat zit meer dan goed!

Proefrijden
Ben je nieuwsgierig hoe de nieuwe Knaap RTD rijdt? Kom langs in onze winkel in Apeldoorn en probeer hem zelf uit! Natuurlijk hebben wij de Knaap AMS ook gewoon staan zo kun je de verschillen goed zien, voelen, en proeven! 

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Gerelateerde blogs

Sur Ron Ultra Bee

Sur Ron Ultra Bee

De nieuwe Sur Ron Ultra Bee Afgelopen week hebben wij de Sur Ron Ultra Bee alvast mogen testen. En wij zijn ontzettend enthousiast, waar wij