Met 2 Sur-ron’s naar het leukste skatepark van Nederland!

Afgelopen week hebben we 2 Surron’s in de bus geknald en zijn we naar Burnside gereden; het gezelligste skatepark van Nederland! Dit skatepark in Deventer is normaal gesproken alleen geopend voor skaterboarders en bmx’ers, maar voor ons hebben ze een uitzondering gemaakt. Hoe lief! Mede doordat deze Sur-Ron’s natuurlijk elektrisch zijn en geen uitlaatgassen uitstoten.

Fail-video’s zijn harstikke leuk om te kijken, maar het is nog leuker om te zien hoe iemand die écht kan rijden zich uitleeft met deze Surron’s in een skatepark. Daarom hadden we Arjan Ellens uitgenodigd, hij is momenteel Nederlands kampioen freestyle BMX!

We hadden onze cameraman Maxime natuurlijk ook meegenomen om vette beelden te schieten. Inmiddels is de edit klaar en staat de video online! Check de video hieronder.

PS: Enzoknol was er deze avond óók bij, hij heeft hier zelf ook een vlog van gemaakt. Check zijn vlog hieronder: 

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Gerelateerde blogs

Sur Ron Ultra Bee

Sur Ron Ultra Bee

De nieuwe Sur Ron Ultra Bee Afgelopen week hebben wij de Sur Ron Ultra Bee alvast mogen testen. En wij zijn ontzettend enthousiast, waar wij