Met 2 Sur-ron’s naar het leukste skatepark van Nederland!

Afgelopen week hebben we 2 Surron’s in de bus geknald en zijn we naar Burnside gereden; het gezelligste skatepark van Nederland! Dit skatepark in Deventer is normaal gesproken alleen geopend voor skaterboarders en bmx’ers, maar voor ons hebben ze een uitzondering gemaakt. Hoe lief! Mede doordat deze Sur-Ron’s natuurlijk elektrisch zijn en geen uitlaatgassen uitstoten.

Fail-video’s zijn harstikke leuk om te kijken, maar het is nog leuker om te zien hoe iemand die écht kan rijden zich uitleeft met deze Surron’s in een skatepark. Daarom hadden we Arjan Ellens uitgenodigd, hij is momenteel Nederlands kampioen freestyle BMX!

We hadden onze cameraman Maxime natuurlijk ook meegenomen om vette beelden te schieten. Inmiddels is de edit klaar en staat de video online! Check de video hieronder.

PS: Enzoknol was er deze avond óók bij, hij heeft hier zelf ook een vlog van gemaakt. Check zijn vlog hieronder: 

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Gerelateerde blogs

Elektrische scooter kopen apeldoorn

Elektrische scooter kopen in Apeldoorn?

Welkom bij Bike Centre Holland, dé specialist van Apeldoorn en omstreken als het gaat om elektrische scooters. In onze showroom in Apeldoorn hebben wij elektrische scooters staan van onder andere Seg-Way, Super Soco, Yadea, Sur-Ron, Talaria en Piaggio. Wij hebben deze elektrische scooters áltijd op voorraad en wij hebben ook altijd diverse demo modellen staan welke je vrijblijvend mag komen testen. Daarnaast voeren wij ook onderhoud uit aan alle elektrische scooters. Ben je nieuwsgierig, je bent van harte welkom! Wij willen je graag (vrijblijvend) adviseren!

elektrische scooter apeldoorn

Nog meer elektrische scooters bij Bike Centre Holland in Apeldoorn!

Na lang wachten is het dan zover! De talaria Sting is in Nederland en te koop bij Bike Centre Holland in Apeldoorn! Wij zijn namelijk officieel dealer geworden van het merk en kunnen niet wachten om jullie deze te introduceren. Eind deze week komen ze binnen en wij verwachten ze vanaf volgende week te kunnen leveren mét kenteken..

Talaria Sting
De Talaria STING elektrische crossmotor is geboren om alle rijders geavanceerde prestaties te bieden. Het beschikt over een CAD-ontworpen lichtgewicht frameontwerp, een krachtige elektromotor die direct koppel levert, overgebracht via een intelligente tandwielaandrijving terwijl hij extreem stil werkt. De compacte, uitgebalanceerde structuur is zeer gemakkelijk te manoeuvreren en vereist minimaal onderhoud. Al deze eigenschappen maken de STING tot een ideale offroad-motor voor meer mensen dan ooit om te genieten van de passie en spanning van offroad-avonturen.