Zwarte Sur-Ron’s weer op voorraad!

Na de vlog met Enzo Knol gingen de Sur-Rons even heel erg hard. Vooral de zwarte Sur-Ron’s gingen even snel heel Nederland door. Maar we hebben onze voorraad weer goed aan kunnen vullen. Wij zijn afgelopen week heel Nederland doorgereden om de mensen die een pre-order hebben gedaan hun nieuwe Sur-Ron af te leveren. Maar niet getreurd, we hebben (voorlopig) nog genoeg staan.

De zwarte Sur-Ron’s staan namelijk weer in onze showroom. Wij hebben er voor gekozen om voornamelijk de Sur-Ron’s mét kenteken op voorraad te nemen omdat wij merken dat hier de meeste vraag naar is in Nederland. Uiteraard kan je er voor kiezen om een zwarte Sur-Ron te kopen en het kenteken niet te registreren (dit kan later alsnog). Een Sur-Ron zonder typegoedkeuring is achteraf namelijk niet alsnog te registreren bij de RDW.

Mede door de grote vraag, trage leveringen en de corona crisis is het soms lastig om onze voorraad op peil te houden maar wij doen natuurlijk onze uiterste best om de beschikbare Sur-Ron’s naar Nederland te halen zodat jij een Sur-Ron kunt kopen en dezelfde dag nog kunt rijden!

Kom langs, test het uit en laat je verbazen óf kijk nog even de vlog van Enzo en laat je overtuigen 😉

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Gerelateerde blogs

Sur Ron Ultra Bee

Sur Ron Ultra Bee

De nieuwe Sur Ron Ultra Bee Afgelopen week hebben wij de Sur Ron Ultra Bee alvast mogen testen. En wij zijn ontzettend enthousiast, waar wij