Zwarte Sur-Ron’s weer op voorraad!

Na de vlog met Enzo Knol gingen de Sur-Rons even heel erg hard. Vooral de zwarte Sur-Ron’s gingen even snel heel Nederland door. Maar we hebben onze voorraad weer goed aan kunnen vullen. Wij zijn afgelopen week heel Nederland doorgereden om de mensen die een pre-order hebben gedaan hun nieuwe Sur-Ron af te leveren. Maar niet getreurd, we hebben (voorlopig) nog genoeg staan.

De zwarte Sur-Ron’s staan namelijk weer in onze showroom. Wij hebben er voor gekozen om voornamelijk de Sur-Ron’s mét kenteken op voorraad te nemen omdat wij merken dat hier de meeste vraag naar is in Nederland. Uiteraard kan je er voor kiezen om een zwarte Sur-Ron te kopen en het kenteken niet te registreren (dit kan later alsnog). Een Sur-Ron zonder typegoedkeuring is achteraf namelijk niet alsnog te registreren bij de RDW.

Mede door de grote vraag, trage leveringen en de corona crisis is het soms lastig om onze voorraad op peil te houden maar wij doen natuurlijk onze uiterste best om de beschikbare Sur-Ron’s naar Nederland te halen zodat jij een Sur-Ron kunt kopen en dezelfde dag nog kunt rijden!

Kom langs, test het uit en laat je verbazen óf kijk nog even de vlog van Enzo en laat je overtuigen 😉

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Gerelateerde blogs

Surron

Surron LightBee 2022

Surron Light Bee 2022 kopen?  De nieuwe Surron LightBee 2022 modellen (met kenteken) hebben wij inmiddels op voorraad. Een aantal kleuren zijn uit het aanbod