Crossen bij Enzo Knol met Sur-Ron’s!

Crossen in de achtertuin bij Enzo Knol!
Een paar weken geleden werden wij gebeld door Enzo Knol met de vraag of wij nog Sur-Rons op voorraad hebben. Natuurlijk hebben wij Sur-Rons op voorraad 😉 en zo stonden wij de volgende dag bij Enzo Knol op de stoep mét twee dikke Sur-Rons.

Dikke crossbaan in achtertuin
Enzo heeft een nieuw huis gekocht met een grote tuin achter het huis, hier heeft hij met Myron, Quin en Noel een crossbaantje aangelegd en hebben ze al een beetje gecrosst met wat twee-takt motors. Tja, dat vonden de buren natuurlijk niet bepaald relaxed in verband met het lawaai dat die dingen produceren. Enzo is de vervelendste niet dus hij wilde de buren niet te erg tot last zijn met kabaal dus ging hij op zoek naar een beter alternatief. Na een beetje googelen en op Youtube searchen kan je er niet omheen. De oplossing is natuurlijk: SUR-RON!

Pooowerrrr!
Dus wij naar Enzo met 2 dikke Sur-Rons en wat was dit vet zeg! Iedereen was super enthousiast en onder de indruk van de gigantische power die deze Sur-Ron’s hebben. Wij waren het alweer normaal gaan vinden, dus des te leuker om hun eerste reactie te zien!

Check de vlog!
Een foto zegt meer dan duizend woorden maar een video zegt nóg velen malen meer. Daarom houden we je niet langer op, ga lekker zitten en geniet van de vlog.

Kom zelf testen! Binnenkort staan de Sur-Rons waar Enzo en zijn maatjes op hebben gereden weer bij ons in de showroom 😉

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Gerelateerde blogs

Sur Ron Ultra Bee

Sur Ron Ultra Bee

De nieuwe Sur Ron Ultra Bee Afgelopen week hebben wij de Sur Ron Ultra Bee alvast mogen testen. En wij zijn ontzettend enthousiast, waar wij