Elektrische scooters van Segway

Elektrische scooters van Segway

Wij kunnen met trots verkondigen dat wij de eerste en enige dealer zijn van de elektrische scooters van Segway in Apeldoorn en omgeving. Maar wat maakt deze scooters nu zo bijzonder? Dat gaan we je vertellen!

Beter voor het milieu en voor de portemonnee
Het ligt misschien een beetje voor de hand, maar rijden met elektrische scooters is een goede manier om het milieu te ontlasten. Ze zijn een stuk zuiniger dan scooters op benzine en stoten geen stinkende uitlaatgassen uit. Dat ze zuiniger zijn betekent uiteraard ook dat ze wat vriendelijker zijn voor jouw portemonnee. Het is niet voor niets dat ze alsmaar populairder worden als vervoersmiddel in Nederland. Er worden namelijk jaarlijks zo’n 6500 elektrische scooters verkocht in ons land. Dat is ook niet zo vreemd als je naar de benzineprijzen kijkt, die met de dag lijken te stijgen.

Naast de besparing op je vaste lasten omdat je geen benzine hoeft te tanken, ben je ook minder geld kwijt aan het onderhoud van de scooter ten opzichte van een scooter op benzine. De accu aandrijving slijt veel minder dan een benzinemotor, dus je zult alleen onderhoud nodig hebben voor de banden, remmen en de verlichting. De accu hoeft namelijk maar eens in de paar jaar vervangen te worden. Dit maakt een elektrische scooter ook een heel betrouwbaar vervoersmiddel.

Nooit meer van die vervelende opstartproblemen
Een ander groot voordeel van een elektrische scooter is het feit dat je niet zo’n vervelende opstartproblemen kunt krijgen die we allemaal wel kennen van scooters op benzine. Dit komt omdat je de scooter niet hoeft te starten, de accu is altijd klaar voor gebruik. In de winter te laat zijn op je werk omdat de scooter niet wil starten is met een elektrische scooter dus verleden tijd!

Het snelle opstarten maakt het vervoermiddel ook erg efficiënt. Je kunt er zo mee weg rijden, zonder gedoe, en bent in no-time op de plaats van bestemming. Daarnaast heb je nooit last van files en druk stadsverkeer en ben je niet veel geld kwijt om je scooter te parkeren. Elektrische scooters zijn over het algemeen niet heel groot, maar juist lekker compact. Je zult dus ook geen moeite hebben om een parkeerplek te vinden en het voertuig is makkelijk te verplaatsen.

Wat is er bijzonder aan de elektrische scooters van Segway?
We hebben het nu uitgebreid gehad over de vele voordelen van elektrische scooters, maar waarom zou je nu specifiek voor een elektrische scooter van Segway kiezen? Ook daar hebben we talloze redenen voor. Ten eerste is Segway natuurlijk een bekende en gevestigde naam. Een merk dat verstand heeft van elektrische voertuigen. Je kunt er dus zeker van zijn dat je een product van hoge kwaliteit aanschaft.

In tegenstelling tot een hoop andere elektrische scooters hebben de scooters van Segway een goede actieradius. De Segway E125S heeft zelfs een actieradius van 140 kilometer, terwijl de gemiddelde elektrische scooter slechts de 50 kilometer haalt. Je kunt er dus veel verder mee rijden tot je ze weer op moet laden, wat de scooters van Segway ook geschikt maakt voor net wat verdere uitstapjes dan woon-werk verkeer. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook makkelijk op te laden op je werk of thuis. Je hoeft geen rekening te houden met speciale laadpalen.

De elektrische scooters van Segway zijn zakelijk ook erg aantrekkelijk
Het klinkt misschien vreemd om zakelijk met een elektrische scooter te rijden, maar het kan erg gunstig zijn. Als jouw personeel ze bijvoorbeeld gebruikt om op het werk te komen, laat je als bedrijf zien dat je bezig bent met verduurzaming. Dit is dus goed voor het imago van een bedrijf, maar ook voor de financiën. In sommige gevallen krijg je zelfs subsidie voor het zakelijk aanschaffen van elektrische scooters.

De E-scooters van Segway zijn ook uitgerust met een groot aantal Smart-features. Die functies zijn geïntegreerd met een mobiele app en dus eenvoudig in te stellen en in of uit te schakelen. Naast een fysieke sleutel heb je via de app toegang tot het Airlock-systeem, dat je een smart key voor de scooter geeft waarmee je hem kunt vergrendelen of ontgrendelen. De app houdt ook allerlei gegevens bij als je met de scooter rijdt, die je later kunt terugzien, waaronder plaatsen waar je geparkeerd hebt. Je beschikt met de mobiele app ook over een antidiefstalsysteem dat meldingen stuurt wanneer de E-scooter beweegt, zodat je hem kunt volgen als je dat wil.

Ben je al overtuigd?
Na deze waterval van informatie weet je precies hoe een elektrische scooter van Segway werkt, wat de voordelen ervan zijn en wat je er allemaal mee kunt. Twijfel je toch nog of wil je nog wat meer informatie voordat je zo’n handige E-scooter aanschaft? Of wil je eerst eens een proefritje maken om te weten hoe het aanvoelt? Kom dan gerust eens langs in de gezellige showroom van Bike Centre Holland in Apeldoorn. Wij helpen je graag met alle vragen en plannen indien gewenst een proefrit voor je in!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Gerelateerde blogs

Sur Ron Ultra Bee

Sur Ron Ultra Bee

De nieuwe Sur Ron Ultra Bee Afgelopen week hebben wij de Sur Ron Ultra Bee alvast mogen testen. En wij zijn ontzettend enthousiast, waar wij