Nieuwe E-bikes bij Bike Centre Holland

Nieuwe E-bikes in Bike Centre Holland

Wij zijn Bike Centre Holland, specialist en dealer in E-bikes en E-scooters. In Apeldoorn en omgeving zijn wij de enige dealer waar je terecht kunt voor Watt fietsen, Phatfour, Knaap bikes, Sur-ron en Segway. Ben je op zoek naar een geschikte E-bike? Kijk dan eens rustig rond op onze website, of bezoek onze gezellige showroom in Apeldoorn!

E-bikes een stoffig imago? Echt niet meer!

E-bikes hebben een tijd een nogal stoffig imago gehad, dat ze vooral voor oudere mensen bedoeld waren die moeite krijgen met fietsen. Maar dat is al lang niet meer zo. Elektrische voertuigen en fietsen zijn tegenwoordig populaire vervoermiddelen, juist vooral onder jongere mensen. De reden hiervoor is dat we met zijn allen steeds bewuster bezig zijn met het milieu en dat we steeds meer kiezen voor duurzame alternatieven. Daarnaast kan een elektrische fiets of scooter natuurlijk ook veel handiger zijn in sommige gevallen, bijvoorbeeld wanneer je in de stad woont.

In de stad kan het hebben van een auto namelijk zelfs een nadeel zijn. Denk aan milieuzones, weinig plekken om te parkeren en vaak hoge parkeerkosten. Dan kun je beter een E-bike hebben die je makkelijk kwijt kunt, vaak zelfs zonder dat er kosten aan verbonden zijn. Ook is het verkeer in steden vaak al erg druk en heb je met de auto dus een grote kans dat je in de file komt te staan. Dan ben je met een E-bike of E-scooter veel sneller op plaats van bestemming. Ten slotte is een elektrische fiets ook een stuk goedkoper dan het bezitten van en rijden met een auto. Je hoeft geen benzine te betalen, je kunt je fiets gewoon thuis of op het werk opladen. Daarnaast zit je niet met dure verzekeringen en wegenbelasting.

Meer plezier hebben van je omgeving met een E-bike

We hebben al een hoop voordelen benoemt van een E-bike ten opzichte van een auto, maar de belangrijkste hebben we tot het laatst bewaard. Met een elektrische fiets kun je veel meer genieten van je omgeving. Als je in de auto zit ben je voornamelijk gefocust op het verkeer en wat er in de auto gebeurt, maar op de fiets krijg je meer mee van de omgeving waarin je fietst. Zo ontdek je misschien wel plekken die je nog nooit eerder hebt opgemerkt. Helemaal ideaal als je een natuurliefhebber bent.

Er zijn enorm veel redenen om de aanschaf van een elektrische fiets of scooter te overwegen, maar we begrijpen dat het geen keuze is die zomaar gemaakt is. Daarom bieden wij onze klanten altijd de kans om de fietsen en scooters uit te proberen voordat ze er een aanschaffen. Door een proefrit te maken krijg je alvast feeling met de E-bike of E-scooter en weet je meteen of dit is wat je zoekt of niet. Om een vrijblijvende proefrit in te plannen kun je altijd contact met ons opnemen!

Gevestigde, betrouwbare merken

Bike Centre Holland werkt alleen met betrouwbare en gevestigde merken en leveranciers. Zo weten wij zeker dat wij onze klanten de hoogste kwaliteit en de beste service kunnen bieden. Bij ons kun je terecht voor merken zoals Segway, Watt, Sur-ron, Phatfour en Knaap bikes. Naast hoogwaardige producten zorgen wij ook altijd voor een goede aftercare. Je kunt bij ons terecht voor alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden voor jouw elektrische fiets of scooter.

Ben je geïnteresseerd in een elektrische fiets of scooter van Bike Centre Holland? Bezoek dan onze toffe showroom, of bestel jouw droomfiets of scooter op onze website en laat hem bij jou bezorgen. Wij leveren door heel Nederland! Twijfel je nog, wil je nog wat meer informatie, of wil je graag één of meerdere fietsen of scooters uitproberen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je graag advies of plannen een proefrit met je in!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Gerelateerde blogs

Sur Ron Ultra Bee

Sur Ron Ultra Bee

De nieuwe Sur Ron Ultra Bee Afgelopen week hebben wij de Sur Ron Ultra Bee alvast mogen testen. En wij zijn ontzettend enthousiast, waar wij